Deze website maakt gebruik van Cookies, klik hier voor meer informatie. Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord

Zaden & Graan 


Bloembollen


Akkerbouw

ABC
ComputerAgratechniek levert al 35 jaar droog en bewaar installaties voor de agrarische sector. De installaties bestaan uit ventilatie systemen voorzien van de gebruiksvriendelijke ABC process computer voor de centrale aansturing van ventilatoren, luchtverversing, verwarming en koeling.

 

Wij leveren maatwerk in de vorm van de modulaire aanpak. Vanaf afzonderlijke onderdelen tot het ontwerpen van complete installaties. De ervaring leert ons dat onze installaties tot 30 jaar en langer mee gaan. Wij werken daarbij nauw samen met aannemers en erkende installateurs waardoor de service en garantie gewaarborgd is.  

 

Onze installaties dragen bij tot besparing van energie, een betere kwaliteit van uw product en een hogere opbrengst. Wij leveren installaties over de hele wereld, dus ook bij u in de buurt.

 

 

 

 Overzicht domeinen

Nieuwsoverzicht:

Vacature
08-11-2016 00:00:00
Dankzij de diverse innovatieve ontwikkelingen maakt Agratechniek een groei door, deze groei willen we graag continueren. Daarom zijn we per direct opzoek naar een Bedrijfsleider operationele organisatie om ons bedrijf te komen versterken!
Uiendag 2016
16-08-2016 00:00:00

Op donderdag 25 augustus vindt de jaarlijkse Uiendag in Colijnsplaat plaats.
Agratechniek zal hier ook aanwezig zijn.

De Uiendag is geopend van 9.30 tot 18.30.

 

 

Seed Meets Technology 2016
07-06-2016 00:00:00

Agratechniek is één van de deelnemers aan Seed meets Technology. Dit evenement vindt plaats op 27, 28, 29 en 30 september, week 39, . Op deze dagen draait het om het toevoegen van waarde aan zaden in de breedste zin van het woord, en het evenement breidt dit jaar sterk uit naar ruim 35 deelnemers. Gelijktijdig vinden open dagen plaats bij zaadbedrijven in de Seed Valley regio.