Deze website maakt gebruik van Cookies, klik hier voor meer informatie. Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord

Zaden & Graan 


Bloembollen


Akkerbouw

ABC
ComputerAgratechniek levert al 35 jaar droog en bewaar installaties voor de agrarische sector. De installaties bestaan uit ventilatie systemen voorzien van de gebruiksvriendelijke ABC process computer voor de centrale aansturing van ventilatoren, luchtverversing, verwarming en koeling.

 

Wij leveren maatwerk in de vorm van de modulaire aanpak. Vanaf afzonderlijke onderdelen tot het ontwerpen van complete installaties. De ervaring leert ons dat onze installaties tot 30 jaar en langer mee gaan. Wij werken daarbij nauw samen met aannemers en erkende installateurs waardoor de service en garantie gewaarborgd is.  

 

Onze installaties dragen bij tot besparing van energie, een betere kwaliteit van uw product en een hogere opbrengst. Wij leveren installaties over de hele wereld, dus ook bij u in de buurt.

 

 

 

 Overzicht domeinen

Nieuwsoverzicht:

Bejo Open Dagen
13-08-2015 00:00:00

Van dinsdag 22 september tot en met zaterdag 26 september is Agratechniek aanwezig op de Open dagen van Bejo.

Seed Meets Technology
07-08-2015 00:00:00

Agratechniek zal aanwezig zijn op de Seed Meets Technology in Zwaagdijk.

Precies de juiste hoeveelheid lucht (Artikel BloembollenVisie)
07-01-2015 00:00:00

Een nieuw en belangrijk item voor de bloembollensector is het aanpassen van de luchthoeveelheid van de ventilator aan de werkelijk benodigde luchthoeveelheid (kwaliteit en energie); In een artikel in de BloembollenVisie wordt hier aandacht aan besteed. Agratechniek komt hierbij ook aan bod.